Niemi Bil

Lokal exponering med kundservice i fokus

Vare sig det handlar om nya modeller, service, reparation eller att hitta en begagnad bil så hjälper Niemi Bil dig att hitta rätt. Med bilhallar utspridda över norra Sverige och inköpskontor i Uppsala vände sig Niemi Bil till oss på NTM Media för att nå ut till lokala målgrupper med hjälp av lokala nyhetsplattformar, radio och DOOH.

Olika platser, olika spelregler

Niemi Bil finns på många platser. Men det är inte bara praktiska skillnader så som geografi, produktutbud eller kontaktvägar som skiljer de olika bilhallarna åt. 

I Norrbotten är Niemi Bil återförsäljare för Mazda och Maxus, men inte i övriga län, där fokuset är större mot begagnade bilar. Det gör att budskapen och kommunikationen måste skilja sig åt på lokal nivå. 

För att råda bot på det skapades ett snabbfotat och proaktivt samarbete med många annonsnedslag, bred mediemix och fokus på native för att kunna skifta innehåll mellan regionerna och göra Niemi Bil till ”Top of mind” när det kommer till bilhandel i respektive län.

Lokala budskap i lokala kanaler = succé! 

För mig är Niemi Bil lite av en drömkund att få jobba med. Till och från i ungefär ett år har jag haft kontakt med kunden innan vi började jobba mer tillsammans med varandra. Nu gör kunden en hel del via oss och jag är otroligt glad, stolt och tacksam att få jobba med Niemi Bil. Hoppas på ett fortsatt långt samarbete mellan oss.
Tobias Eriksson, Account Manager vid NTM Media
INSPIRERAS AV FLER KUNDCASE
Digital närvaro

Tingstad möbler

Strategi som stärker kundens digitala närvaro och påverkar den allmänna uppfattningen om utbudet i butiken.
Mässkampanj

Beijer bygg Uppsala

Vi skapade ett koncept kring byggmässan och tog fram material som marknadsförde kundeventet i alla NTM Media Upplands kanaler
Nedräkningskampanj

TGI Fridays Uppsala

Vi hjälpte TGI Fridays att föra fram sitt budskap och höja förväntningarna med en nedräkningskampanj!

Vill du veta mer om hur vi hjälper företag att nå ut?

Ditt namn *
E-postadress *
Telefonnummer (frivilligt)
Berätta om ditt ärende till NTM Media *

Läs vår personuppgiftspolicy här. Fält märkta med * är obligatoriska

Ditt namn *
E-postadress *
Telefonnummer (frivilligt)
Berätta om ditt ärende till NTM Media *

Läs vår personuppgiftspolicy här. Fält märkta med * är obligatoriska