Välkommen till Sveriges mest lokala mediehus

NTM Media är ett av Sveriges största bolag för lokal media. Kärnan i vår verksamhet är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. Vi levererar lokala nyheter idag för ett bättre samhälle imorgon.

Med 19 prenumererade nyhetstitlar, från Vimmerby till Luleå, har du som annonsör hos oss en möjlig räckvidd på nästan en miljon print- och digitala läsare per vecka.  Det ger dig en unik synlighet i ett trovärdigt sammanhang som stärker ditt varumärke och med en köpstark målgrupp som ger dig hög avkastning på dina medieinvesteringar. 

NTM Media ägs av NTM som är en stiftelseägd koncern. Företaget har inga kortsiktiga avkastningskrav så vi kan agera långsiktigt med främsta syfte att bedriva publicistisk verksamhet.

 

Lokala mediehus blir en del av NTM Media

Under hösten 2023 blir våra mediehus en del av NTM Media. Först ut är Gotlands Media från och med den 1 oktober. Den 1 november är det Sörmlands Medias tur och därefter Norr Media 1 december. Öst Media och Enköpings-Posten blir en del av NTM Media från och med 1 januari 2024.

Våra nyhetstitlar lever kvar precis som tidigare och fortsätter att leverera lokal nyhetsjournalistik. Det gäller även samtliga av våra övriga varumärken och produkter som idag är väletablerade på våra lokala marknader.

 

Företagare 
Vill du veta mer om marknadsföring och de produkter och tjänster vi erbjuder? Kontakta våra säljare/rådgivare på NTM Media.

Läsare
Har du frågor gällande din prenumeration eller privatannonser? Kontakta kundcenter hos respektive nyhetssajt.