Erbjudande till studenter på MDU

Gratis läsning för dig som är student på MDU!

Nu erbjuder vi dig som är student på Mälardalens universitet GRATIS läsning på våra nyhetssajter. I ett exklusivt samarbete med Mälardalens studentkår får du nu möjlighet att kostnadsfritt följa alla nyhetshändelserna som Eskilstuna Kuriren & Strengnäs Tidning bevakar. Ditt digitala konto kan endast skapas och nyttjas av dig som är student på Mälardalens universitet med din e-post som du erhållit från universitetet.

Ta del av vår prisbelönta journalistik och låt oss ge dig perspektiven i nyhetsutvecklingen

Dygnet runt året om berättar vi om nyhetsutvecklingen nära dig. Vi granskar makten och dess beslut och ger dig perspektiven som behövs.

Du får nyheterna som berör dig och din vardag och vi ger dig hela det lokala perspektivet. Välj själv var, när och hur du vill ta del av nyheterna.

Två appar - ett inlogg

Logga in och ladda ned våra nyhetsappar för bästa upplevelse. När ditt konto är skapat behöver du bara logga in på respektive nyhetssajt eller ladda ned respektive nyhetsapp. Du loggar enkelt in med ditt konto och lösenord på både Ekuriren.se och Strengnastidning.se

Aktivera ditt konto

Vill du läsa Ekuriren eller Strengnäs Tidning? Du behöver inte välja – alla ingår i ditt personliga konto.
Aktivera ditt konto genom att klicka på loggorutan nedan.

Du måste själv aktivera ditt digitala konto inför respektive studenttermin.

Ditt digitala konto är personligt och kan endast tecknas och nyttjas av dig som är student på Mälardalens Universitet med din e-post som du erhållit från universitetet. Erbjudandet gäller ej anställda eller ev. familjemedlemmar. Konton som missbrukas kommer stängas av.

I ditt kostnadsfria konto erbjuds gratis läsning av alla nyhetsartiklar. LIVE-sändningar och kundklubb MERA ingår ej i ditt kostnadsfria konto.