JuliaDjerf_dennispetersson_journalist_1920_702

Jobba hos oss i sommar

Som sommarvikarie hos oss på NTM Media får du arbeta med erfarna kollegor, engagerade chefer och möjlighet att utveckla ditt eget journalistiska arbete. Våra nyhetsredaktioner finns utspridda från Vimmerby i söder till Kiruna i norr. Var vill du jobba i sommar?

Lokala nyheter tar läsarna närmare det som händer där de bor. Vi jobbar i högt tempo för att varje dag skapa en nyhetsledande, jämställd bevakning av det lokala samhället. Målet är att komma nära nyheterna och människorna i allt vi gör, från kortaste klipp till längsta gräv. Vill du vara med och bidra i det arbetet?

Våra lediga tjänster i sommar

Sverige-karta_sajter-747x1536

Vår styrka är det lokala

NTM är en av Sveriges största koncerner för lokal media. Kärnan i vår verksamhet är en fri och oberoende journalistik som skapar samhällsnytta och värnar demokratin.  

I vårt mediebolag NTM Media arbetar journalister som brinner för att varje dag leverera lokala nyheter medan medierådgivarna i NTM Medias gemensamma säljorganisation erbjuder det lokala näringslivet skräddarsydda annonskampanjer med en räckvidd som ger effekt.  Tillsammans verkar vi för det lokala samhället och för det fria ordet. 

NTM är en stiftelseägd koncern. Vi har inga kortsiktiga avkastningskrav, vilket gör att vi kan agera långsiktigt med främsta syfte att bedriva publicistisk verksamhet. Läs mer om NTM-koncern på ntm.se

Utvecklas hos oss

Hos oss är du med och påverkar utvecklingen och utvecklar dig själv. Det är våra medarbetare som gör skillnad och bidrar till att vår organisation ständigt utvecklas och blir än bättre. Vi vill vara en verksamhet som skapar, utvecklar och växer tillsammans för morgondagen!

Våra förmåner​

Som medarbetare inom NTM-koncernen har du tillgång till flera förmåner. Bland annat fina erbjudanden och rabatter från våra samarbetspartners, friskvårdsbidrag, pensionsavtal och försäkringar. Läs mer på ntm.se/formaner