Nå ut? Vi hjälper dig från start till mål

Man kan inte vara bra på allt. Men vi är experter på marknadsföring.

Vi brinner för att hjälpa företag att nå sin fulla potential inom marknadsföring och vi tror att nyckeln till nationell tillväxt startar i lokal tillväxt. Hos oss finns ett team av experter inom olika marknadsföringsområden. Vi erbjuder en unik kombination av medietjänster, inte bara tillhandahåller vi Sveriges starkaste lokala nyhetsmedier, utan vi hjälper även våra kunder att skapa kvalitativt innehåll till dem.

Behovsanalys

Oavsett om du är en lokal egenföretagare med en mindre omsättning, ett nystartat företag under tillväxt eller representerar ett stort nationellt företag kan vi hitta ett sätt att hjälpa dig att nå ut. Vi arbetar tillsammans med hundratals företag runt om i Sverige oavsett storlek och omsättning. Alla våra kunder har unika behov. Därför börjar alltid arbetet med våra kunder med en behovsanalys för att få en tydlig bild av nuläget och det önskade läget.

Strategi

Hur ofta behöver ditt företag våra produkter och tjänster? En gång, varje månad eller oftare? Du väljer och därefter gör vi en strategi tillsammans med dig och gör en plan för dina marknadsföringsinsatser. Utifrån analysen och med ert önskade läge i fokus bygger vi en tydlig väg framåt.

Leverans

Vi hjälper våra kunder att kommunicera rätt innehåll till rätt person. Med rätt kanalstrategi, innehåll och mediemix skapar vi effekt. I våra kanaler syns du i en trovärdg kontext där vi kan garantera dig bra kvalité och hög räckvidd på din kampanj.

Uppföljning

Efter avslutad kampanj analyserar vi data och information för att skapa insikt och lärdom till kommande marknadsföringsinsatser. Vi erbjuder en mängd olika branschrapporter för att du som kund ska få så bra och relevant uppföljning som möjligt.

Att arbeta med oss ska vara enkelt.

Vi är flexibla, kunniga och lätta att ha att göra med. Som en helhetsleverantör av marknadsföring kan vi erbjuda dig en kontaktperson att hjälpa dig med hela din marknadsföring. Vi älskar det nära samararbetet med våra kunder, därför är vi placerade på lokal marknad från Gotland till Norrbotten. Behöver du hjälp med er marknadsföring? Hör av dig till oss idag så återkopplar vi så snart vi kan.

Ditt namn *
E-postadress *
Telefonnummer (frivilligt)
Berätta om ditt ärende till NTM Media *

Läs vår personuppgiftspolicy här. Fält märkta med * är obligatoriska

Ditt namn *
E-postadress *
Telefonnummer (frivilligt)
Berätta om ditt ärende till NTM Media *

Läs vår personuppgiftspolicy här. Fält märkta med * är obligatoriska